_0002_Concurs Dibuix

BASES CONCURS DE DIBUIX

PREMIS CONCURS DE DIBUIX

CONCURS DE DIBUIX #JoEmQuedACasa

Març-abril 2020

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu convoca el Concurs de Dibuix #JoEmQuedACasa.

BASES

Aquest concurs va dirigit a persones residents al municipi de Santa Eulària des Riu. Les categories i els premis són els següents:

CATEGORIA 1 - DE 3 A 5 ANYS

1r – 60 €

2n – 50 €

3r – 40 €

CATEGORIA 2 - DE 6 A 8 ANYS

1r – 60 €

2n – 50 €

3r – 40 €

CATEGORIA 3 - DE 9 A 11 ANYS

1r – 60 €

2n – 50 €

3r – 40 €

CATEGORIA 4 - DE 12 A 14 ANYS

1r – 60 €

2n – 50 €

3r – 40 €

CATEGORIA 5 – DE 15 a 17 ANYS

1r – 60 €

2n – 50 €

3r – 40 €

Aquests premis s’entregaran en forma de vals bescanviables per material tecnològic o material de llibreria en comerços del municipi de Santa Eulària des Riu.

TEMÀTICA, TÈCNICA I FORMAT

El dibuix presentat haurà de respondre a la pregunta: quin és el teu espai preferit del municipi de Santa Eulària des Riu? fent referència a un indret, com ara un parc, una plaça, una zona de joc, un carrer, un indret al camp, algun edifici singular, etc.

Els premis es concediran atenent el valor artístic de l'obra, la seua originalitat, la tècnica emprada, els materials utilitzats i la capacitat de transmetre el tema del certamen.

Tècnica: dibuix. S’accepta també la combinació de diverses tècniques.

Format: Màxim A3. Mínim A5.

Es recomana fer ús de materials reciclats!

PRESENTACIÓ

Les obres s’hauran d’enviar a pmcultura@santaeularia.com en arxiu JPG. Es pot fer mitjançant l’escaneig del dibuix o amb una foto. En tots dos casos es recomanable supervisar el pes de l’arxiu per garantir-ne l’enviament correcte. Rebreu un correu electrònic com a justificant de recepció.

En el mateix correu s’ha d’adjuntar un altre arxiu que contengui les dades personals de l’autor/a:

  • Nom de l’autor/a i llinatges.
  • DNI/NIE.
  • Edat.
  • Adreça.
  • Telèfon.
  • Correu electrònic.
  • Títol de l’obra.
  • Format.
  • Categoria en la qual participa.
  • Lloc del municipi que s’ha dibuixat.

Us pregam que conserveu els orginals.

El termini de presentació acabarà el 30 d’abril de 2020.

JURAT I NORMATIVA

La decisió del jurat es farà pública la primer setmana de maig de 2020. La valoració dels treballs per part del jurat es farà de forma anònima. La seua resolució s’anunciarà a través de la web www.festivalbarruguet.com de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu i a través de les xarxes socials municipals (com ara: https://www.facebook.com/culturasantaeulariadesriu/), i també directament a les persones premiades. Juntament amb la resolució del jurat s’anunciarà la forma d’entrega dels premis.

La participació en aquest concurs implica l’autorització a l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu per a la publicació de les obres presentades, a través de suports impresos o digitals, tant durant el període de presentació com després de l’anunci del veredicte del jurat.

Les obres premiades no podran ser publicades en cap altre mitjà aliè a l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu sense l’autorització expressa d’aquest.

L’enviament de l’arxiu del dibuix, juntament amb les dades personals, implica l’acceptació de tots els punts de les bases.

Les persones interessades poden rebre informació a través del telèfon 971339669.

Informació sobre protecció de dades: El responsable del tractament de les dades és l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu. La finalitat del tractament és la seua participació en el Concurs de Dibuix #JoEmQuedACasa. La legitimació per al tractament es basa en el seu consentiment prestat per participar en el Concurs de Dibuix #JoEmQuedACasa. Les dades seran conservades durant els terminis previstos en les disposicions legals aplicables i el temps necessari per atendre les possibles responsabilitats nascudes del tractament. No es comunicaran les dades a tercers excepte obligació legal. Té dret a sol·licitar l’accés a les seues dades personals, la seua rectificació, supressió o portabilitat, i la limitació del seu tractament davant la Secretaria d’aquest Ajuntament, situat a la plaça Espanya, núm. 1, 07840 Santa Eulària des Riu, o oposar-se al tractament, així com a presentar una reclamació davant l’autoritat de control.